KALENDER

  1. lør 05. des 2020

    Alslaget for Lyngshest i Troms

    • A5 - Innridning
  2. lør 28. nov 2020

    Hedemarken Dølahestlag

    • A1 - Temming
Vis heile kalenderen

Skogdag i Østfold

Østfold Hesteavlsselskap arrangerte skogdag hos Jon-Iver Eng i Skiptvet. Det var en flott vinterdag med gode kjøreforhold og mye folk i alle aldre. Det ble talt i underkant av hundre fremmøtte.

Det var satt inn annonse i lokalavisen og laget egen parkering på et jorde rett ved skogen der vi kjørte. Grillen var fyrt opp og hestepraten satt løst.

Det var fem hester i full sving. Erfarne trivelige folk hjalp de som ikke hadde kjørt så mye i skogen og mange familier kjørte tur i sleden til Ramsvik Sølvi og Arne Kristian Holm.

Flere medlemmer bidro med erfaring, utstyr og sist men ikke minst masse godt humør.

Sist redigert onsdag, 14 mars 2018 18:23

Velkommen til Fokus unghest!

Denne nettsiden er tenkt å være en ressurs for deg som driver eller vil drive med unghest. Unghest.no Vil fungere som en base med nyttig informasjon som bruk og hold av unghest. 

Unghest.no er resultatet av et samarbeid mellom Norges Fjordhestlag, Landslaget for dølehest og Landslaget for nordlandshest/ lyngshest. Bakgrunnen for prosjektet er behovet for å øke interessen for hold og bruk av unghest. Målet er å stimulere til økt aktivitet i lokallagene og tilby kunnskap om trygg trening av unghest. Dersom du vil lese mer om Unghestprosjektet, ta ein kikk til på menyen øverst på nettsiden.

På unghest.no vil du finne artikler om blant annet trening, fôring og stell av unghest, samt informasjon om kurs, utstillinger, tips til treningsprogram, råd om oppstallingsformer og andre ting.

Vil du at ditt lokallag skal arrangere unghestsamling/kurs? Ta kontakt med styret i ditt lokallag! For informasjon om ulike kursmoduler, og reglement for utbetaling av støtte, til kurs se i menyen øverst på siden. 

Dersom du vil gi ei tilbakemelding på nettsiden, eller dersom du har en ide til hva som burde ha vært her, send oss gjerne tips på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Norges fjordhestlag Landslaget for nordlandshest/lyngshestLandslaget for dølahest

 

 

Unghest.no er eit samarbeid mellom  Norges Fjordhestlag - Landslaget for Dølehest - Landslaget for Nordlandshest/ Lyngshest - Norsk hestesenter Webdesign: bbd.no  Nettløsning: Veir AS