KALENDER

  1. lør 26. okt 2019

    Jæren Fjordhestlag

    • A00 - Følkurs
  2. søn 08. sep 2019

    Nordlandshest/lyngshest i Midt Norge

    • B2 - Miljøtrening
Vis heile kalenderen

Gunnar Kurs

Lokallag Eid Fjordhestlag
Dato start 2018-11-10
Dato slutt 2018-11-11
Kurs A1 - Temming
A2 - Tømmekjøring
A3 - Innkjøring
A4 - Bruksprøvekjøring
B2 - Miljøtrening
B4 - Utstillingsforberedende kurs
Kursstad Norsk Fjordhestsenter,
Instruktør/dommar Gunnar Bruland
Gunnar Bruland er utdanna køyreinstruktør og har i tillegg fleire års konkurranse erfaring. Han har i fleire år våre kusk på utvida bruksprøver for fjordhest og dølahest
Kontaktperson Linda Beate Svoren, 41929279, linda_svoren@hotmail.com
Anna informasjon På kurset kan du lære meir om temjing,innkøyring,dressurkøyring, presisjon,innriding, dressur riding, taume køyring, vegen til utstilling eller generell handtering.
alle deltakarane får 1 privat undervisningstime pr dag. Dette for å følle opp kvar enkelt deltakar best mulig.
Vi anbefalar gjerne at deltakarane er med på tribuna og ser på. God læring å vere publikum.

Velkommen til Fokus unghest!

Denne nettsiden er tenkt å være en ressurs for deg som driver eller vil drive med unghest. Unghest.no Vil fungere som en base med nyttig informasjon som bruk og hold av unghest. 

Unghest.no er resultatet av et samarbeid mellom Norges Fjordhestlag, Landslaget for dølehest og Landslaget for nordlandshest/ lyngshest. Bakgrunnen for prosjektet er behovet for å øke interessen for hold og bruk av unghest. Målet er å stimulere til økt aktivitet i lokallagene og tilby kunnskap om trygg trening av unghest. Dersom du vil lese mer om Unghestprosjektet, ta ein kikk til på menyen øverst på nettsiden.

På unghest.no vil du finne artikler om blant annet trening, fôring og stell av unghest, samt informasjon om kurs, utstillinger, tips til treningsprogram, råd om oppstallingsformer og andre ting.

Vil du at ditt lokallag skal arrangere unghestsamling/kurs? Ta kontakt med styret i ditt lokallag! For informasjon om ulike kursmoduler, og reglement for utbetaling av støtte, til kurs se i menyen øverst på siden. 

Dersom du vil gi ei tilbakemelding på nettsiden, eller dersom du har en ide til hva som burde ha vært her, send oss gjerne tips på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Norges fjordhestlag Landslaget for nordlandshest/lyngshestLandslaget for dølahest

 

 

Unghest.no er eit samarbeid mellom  Norges Fjordhestlag - Landslaget for Dølehest - Landslaget for Nordlandshest/ Lyngshest - Norsk hestesenter Webdesign: bbd.no  Nettløsning: Veir AS