KALENDER

  1. lør 26. okt 2019

    Jæren Fjordhestlag

    • A00 - Følkurs
Vis heile kalenderen

Forberedelse til utstilling

Lokallag Lokallaget for nordlandshest /lyngshest på Østlandet
Dato start 2019-03-30
Kurs B4
Kursstad Solumsmoen, Sigdal
Instruktør/dommar Odd Arne Solli
Odd Arne har drevet med hest i en årrekke. Han har mye erfaring og kunnskap om hest generelt og de norske rasene spesielt. Han har avlet og trent frem flere kårede hingster og han har svært gode resultater i både brukshestkjøring og skogshestkonkurranser. Han har vært instruktur på kurs og treninger i vår regi tidligere og har fått gode tilbakemeldinger.
Kontaktperson Camilla Winterseth , 95912551, aktivitetost@gmail.com
Anna informasjon Det er i år flere n/l-hingster som kan/skal stilles på vårens hingsteutstillingen. Lokallaget ønsker derfor å gi disse et tilbud for å få hjelp og bistand i arbeidet med forberedelsene. Kursdagen vil inneholde både teori og praksis knyttet til mønstring og forberedelse til utstilling. Det vil også legges opp til gjennomgang av og trening på alle momentene til bruksprøven i kjøring.

Velkommen til Fokus unghest!

Denne nettsiden er tenkt å være en ressurs for deg som driver eller vil drive med unghest. Unghest.no Vil fungere som en base med nyttig informasjon som bruk og hold av unghest. 

Unghest.no er resultatet av et samarbeid mellom Norges Fjordhestlag, Landslaget for dølehest og Landslaget for nordlandshest/ lyngshest. Bakgrunnen for prosjektet er behovet for å øke interessen for hold og bruk av unghest. Målet er å stimulere til økt aktivitet i lokallagene og tilby kunnskap om trygg trening av unghest. Dersom du vil lese mer om Unghestprosjektet, ta ein kikk til på menyen øverst på nettsiden.

På unghest.no vil du finne artikler om blant annet trening, fôring og stell av unghest, samt informasjon om kurs, utstillinger, tips til treningsprogram, råd om oppstallingsformer og andre ting.

Vil du at ditt lokallag skal arrangere unghestsamling/kurs? Ta kontakt med styret i ditt lokallag! For informasjon om ulike kursmoduler, og reglement for utbetaling av støtte, til kurs se i menyen øverst på siden. 

Dersom du vil gi ei tilbakemelding på nettsiden, eller dersom du har en ide til hva som burde ha vært her, send oss gjerne tips på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Norges fjordhestlag Landslaget for nordlandshest/lyngshestLandslaget for dølahest

 

 

Unghest.no er eit samarbeid mellom  Norges Fjordhestlag - Landslaget for Dølehest - Landslaget for Nordlandshest/ Lyngshest - Norsk hestesenter Webdesign: bbd.no  Nettløsning: Veir AS