KALENDER

  1. lør 26. okt 2019

    Jæren Fjordhestlag

    • A00 - Følkurs
  2. søn 08. sep 2019

    Nordlandshest/lyngshest i Midt Norge

    • B2 - Miljøtrening
Vis heile kalenderen

Modul A4 - Bruksprøvekjøring

Lokallag Jæren Fjordhestlag
Dato start 2019-03-16
Dato slutt 2019-03-17
Kurs A4
Kursstad Øksnevad VDG
Instruktør/dommar Knut Thunheim og Jostein Østrem
KURSET MÅTTE AVLYSES PGA FARE FOR EHV SMITTE I OMRÅDET.

Knut Thunheim (pensjonert med disp fra NHS) og Jostein Østrem er godkjente bruksprøvedommere.
Kontaktperson Miriam Brimsø, 90218396, sjobeng@hotmail.com
Anna informasjon KURSET MÅTTE AVLYSES PGA FARE FOR EHV SMITTE I OMRÅDET.

kurs i bruksprøver der du også kan avlegge en kjøreprøve med tellende resultat!
200 kr for kurs + 300 kr for å gjennomføre prøven.
Påmelding skjer til Miriam Brimsø på tlf 902 18 396 eller mail miriam_brims@hotmail.com.
I påmeldingen vil vi han med fullt navn på hest og reg.nr. dersom kjøreprøve skal gjennomføres. Vil også ha med alder på hest, og navn på kusk.
Medlemmer av Jæren Fjordhestlag har førsterett.

Velkommen til Fokus unghest!

Denne nettsiden er tenkt å være en ressurs for deg som driver eller vil drive med unghest. Unghest.no Vil fungere som en base med nyttig informasjon som bruk og hold av unghest. 

Unghest.no er resultatet av et samarbeid mellom Norges Fjordhestlag, Landslaget for dølehest og Landslaget for nordlandshest/ lyngshest. Bakgrunnen for prosjektet er behovet for å øke interessen for hold og bruk av unghest. Målet er å stimulere til økt aktivitet i lokallagene og tilby kunnskap om trygg trening av unghest. Dersom du vil lese mer om Unghestprosjektet, ta ein kikk til på menyen øverst på nettsiden.

På unghest.no vil du finne artikler om blant annet trening, fôring og stell av unghest, samt informasjon om kurs, utstillinger, tips til treningsprogram, råd om oppstallingsformer og andre ting.

Vil du at ditt lokallag skal arrangere unghestsamling/kurs? Ta kontakt med styret i ditt lokallag! For informasjon om ulike kursmoduler, og reglement for utbetaling av støtte, til kurs se i menyen øverst på siden. 

Dersom du vil gi ei tilbakemelding på nettsiden, eller dersom du har en ide til hva som burde ha vært her, send oss gjerne tips på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Norges fjordhestlag Landslaget for nordlandshest/lyngshestLandslaget for dølahest

 

 

Unghest.no er eit samarbeid mellom  Norges Fjordhestlag - Landslaget for Dølehest - Landslaget for Nordlandshest/ Lyngshest - Norsk hestesenter Webdesign: bbd.no  Nettløsning: Veir AS