KALENDER

 1. lør 19. sep 2020

  Glåmdal Dølahestlag

  • A3 - Innkjøring
 2. lør 29. aug 2020

  Rogaland og Agder

  • B3 - Rekruttering
 3. lør 29. aug 2020

  Nordlandshest/lyngshest i Midt Norge

  • B2 - Miljøtrening
 4. søn 16. aug 2020

  Rogaland og Agder

  • B4 - Utstillingsforberedende kurs
 5. fre 14. aug 2020

  Nordlandshest i Øst

  • B1 - Skeid
 6. man 10. aug 2020

  Alslaget for lyngshest i Troms

  • A3 - Innkjøring
 7. lør 08. aug 2020

  Dalane Fjordhestlag

  • B4 - Utstillingsforberedende kurs
Vis heile kalenderen

Gunnar Kurs

Lokallag Eid Fjordhestlag
Dato start 2019-04-13
Dato slutt 2019-04-14
Kurs A3 - Innkjøring
A5 - Innridning
B4 - Utstillingsforberedende kurs
Kursstad Norsk Fjordhestsenter,
Instruktør/dommar Gunnar Bruland
Gunnar Bruland er utdanna køyreinstruktør og har i tillegg fleire års konkurranse erfaring. Han har i tillegg fleire år våre kusk på utvida bruksprøver for fjordhest og dølahest. Gunnar har eit godt auge for å lese hesten sitt kropsspråk og jobbar konskvent for at hesten skal vere trygg og avspent.
Kontaktperson Linda Beate Svoren, 41929279, linda_svoren@hotmail.com
Anna informasjon Kurset er lagt opp slik at alle deltakrane har ein privat time (30min) pr dag. Undervisninga blir tilrettelagt til kvar enkelt.
Pris 800,- skal betalast til
konto 3790 10 25194 'merk Gunnarkurs'
Det er mulig å vere med kun ein dag (400,-)

På kurset kan du lære meir om temjing,innkøyring,dressurkøyring, presisjon,innriding, dressur riding, taume køyring, vegen til utstilling eller generell handtering. (Opplys i innmeldinga kva du ynskjer å jobbe med samt info på hesten)Velkommen til Fokus unghest!

Denne nettsiden er tenkt å være en ressurs for deg som driver eller vil drive med unghest. Unghest.no Vil fungere som en base med nyttig informasjon som bruk og hold av unghest. 

Unghest.no er resultatet av et samarbeid mellom Norges Fjordhestlag, Landslaget for dølehest og Landslaget for nordlandshest/ lyngshest. Bakgrunnen for prosjektet er behovet for å øke interessen for hold og bruk av unghest. Målet er å stimulere til økt aktivitet i lokallagene og tilby kunnskap om trygg trening av unghest. Dersom du vil lese mer om Unghestprosjektet, ta ein kikk til på menyen øverst på nettsiden.

På unghest.no vil du finne artikler om blant annet trening, fôring og stell av unghest, samt informasjon om kurs, utstillinger, tips til treningsprogram, råd om oppstallingsformer og andre ting.

Vil du at ditt lokallag skal arrangere unghestsamling/kurs? Ta kontakt med styret i ditt lokallag! For informasjon om ulike kursmoduler, og reglement for utbetaling av støtte, til kurs se i menyen øverst på siden. 

Dersom du vil gi ei tilbakemelding på nettsiden, eller dersom du har en ide til hva som burde ha vært her, send oss gjerne tips på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Norges fjordhestlag Landslaget for nordlandshest/lyngshestLandslaget for dølahest

 

 

Unghest.no er eit samarbeid mellom  Norges Fjordhestlag - Landslaget for Dølehest - Landslaget for Nordlandshest/ Lyngshest - Norsk hestesenter Webdesign: bbd.no  Nettløsning: Veir AS