KALENDER

Vis heile kalenderen


Unghestsamling

Lokallag Kvinnherad Fjordhestlag
Dato start 2019-04-13
Kurs A4 - Bruksprøvekjøring
B4 - Utstillingsforberedende kurs
Kursstad Rosendal
Instruktør/dommar Jonas Vevle
Kvinnherad Fjordhestlag ynskjer å invitere til vår årlege unghestsamling for medlemmer i laget og andre interesserte. Jonas Vevle er ein dyktig instruktør som laget har god erfaring med frå tidlegare kurs.
Kontaktperson Hanne Charlotte Hesjedal, 91108652, hanneklovstad@gmail.com
Anna informasjon Kurset har vore ein flott anledning til å få jobba med mønstring og evt. førebuing til køyreprøve, samt mykje svært nyttig fagleg stoff som Jonas Vevle presenterer. Det kan vere alt i frå tips om fôring, manking, trening fram mot utstilling, samt reint praktiske opplysningar ifbm. utstillingsdagen.

Velkommen til Fokus unghest!

Denne nettsiden er tenkt å være en ressurs for deg som driver eller vil drive med unghest. Unghest.no Vil fungere som en base med nyttig informasjon som bruk og hold av unghest. 

Unghest.no er resultatet av et samarbeid mellom Norges Fjordhestlag, Landslaget for dølehest og Landslaget for nordlandshest/ lyngshest. Bakgrunnen for prosjektet er behovet for å øke interessen for hold og bruk av unghest. Målet er å stimulere til økt aktivitet i lokallagene og tilby kunnskap om trygg trening av unghest. Dersom du vil lese mer om Unghestprosjektet, ta ein kikk til på menyen øverst på nettsiden.

På unghest.no vil du finne artikler om blant annet trening, fôring og stell av unghest, samt informasjon om kurs, utstillinger, tips til treningsprogram, råd om oppstallingsformer og andre ting.

Vil du at ditt lokallag skal arrangere unghestsamling/kurs? Ta kontakt med styret i ditt lokallag! For informasjon om ulike kursmoduler, og reglement for utbetaling av støtte, til kurs se i menyen øverst på siden. 

Dersom du vil gi ei tilbakemelding på nettsiden, eller dersom du har en ide til hva som burde ha vært her, send oss gjerne tips på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Norges fjordhestlag Landslaget for nordlandshest/lyngshestLandslaget for dølahest

 

 

Unghest.no er eit samarbeid mellom  Norges Fjordhestlag - Landslaget for Dølehest - Landslaget for Nordlandshest/ Lyngshest - Norsk hestesenter Webdesign: bbd.no  Nettløsning: Veir AS