KALENDER

 1. lør 26. okt 2019

  Jæren Fjordhestlag

  • A00 - Følkurs
 2. søn 08. sep 2019

  Nordlandshest/lyngshest i Midt Norge

  • B2 - Miljøtrening
 3. lør 31. aug 2019

  OAFL

  • B4 - Utstillingsforberedende kurs
 4. lør 31. aug 2019

  OAFL

  • B2 - Miljøtrening
Vis heile kalenderen

SKEID

Lokallag Trøndelag Dølahestlag
Dato start 2019-05-11
Kurs B1
Kursstad Vemundvik, Namsos
Instruktør/dommar Simon Lande, Gjertrud Ø Hienerwadel, Borghild Lande
Simon Lande, ridelærer 2, NRYF aspirant, jobber på Norsk Hestesenter, har døl.
Gjertrud Ø Hienerwadel, ridelærer 2, jobber i rideskolen, har hest, konkurrerer selv.
Borghild Lande, deltatt på Skeidsamling på Starum, driver rideskole, har 3 døl, 2 fjorhest og 1 lyngshest..
Kontaktperson Borghild Lande, 91844320, post@kvernbakkan.no
Anna informasjon Arrangementet er meldt inn og ligger på Skeid-siden. Det er Trøndelag Dølahestlag som arrangerer Skeid den 11.mai. Men det er Borghild Lande som er ansvarlig for arrangementet.

Velkommen til Fokus unghest!

Denne nettsiden er tenkt å være en ressurs for deg som driver eller vil drive med unghest. Unghest.no Vil fungere som en base med nyttig informasjon som bruk og hold av unghest. 

Unghest.no er resultatet av et samarbeid mellom Norges Fjordhestlag, Landslaget for dølehest og Landslaget for nordlandshest/ lyngshest. Bakgrunnen for prosjektet er behovet for å øke interessen for hold og bruk av unghest. Målet er å stimulere til økt aktivitet i lokallagene og tilby kunnskap om trygg trening av unghest. Dersom du vil lese mer om Unghestprosjektet, ta ein kikk til på menyen øverst på nettsiden.

På unghest.no vil du finne artikler om blant annet trening, fôring og stell av unghest, samt informasjon om kurs, utstillinger, tips til treningsprogram, råd om oppstallingsformer og andre ting.

Vil du at ditt lokallag skal arrangere unghestsamling/kurs? Ta kontakt med styret i ditt lokallag! For informasjon om ulike kursmoduler, og reglement for utbetaling av støtte, til kurs se i menyen øverst på siden. 

Dersom du vil gi ei tilbakemelding på nettsiden, eller dersom du har en ide til hva som burde ha vært her, send oss gjerne tips på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Norges fjordhestlag Landslaget for nordlandshest/lyngshestLandslaget for dølahest

 

 

Unghest.no er eit samarbeid mellom  Norges Fjordhestlag - Landslaget for Dølehest - Landslaget for Nordlandshest/ Lyngshest - Norsk hestesenter Webdesign: bbd.no  Nettløsning: Veir AS