KALENDER

 1. lør 17. okt 2020

  Glåmdal Dølahestlag

  • B2 - Miljøtrening
 2. lør 10. okt 2020

  Buskerud Dølahestlag

  • A2 - Tømmekjøring
 3. lør 03. okt 2020

  Voss Fjordhestlag

  • A1 - Temming
 4. lør 03. okt 2020

  Ottadalen

  • A3 - Innkjøring
 5. lør 03. okt 2020

  Sauda og Omland dølahestlag

  • A2 - Tømmekjøring
 6. søn 27. sep 2020

  Buskerud Dølahestlag

  • B1 - Skeid
Vis heile kalenderen

Østlandsmesterskap i Skeid

Lokallag Lokallaget for Nordlandshest/lyngshest i Øst og Buskerude Dølahestlag
Dato start 2019-10-11
Dato slutt 2019-10-13
Kurs B1
Kursstad NHS Starum
Instruktør/dommar Trude Langvad/Jenny Gulbrandsen
Jeg (Trude) har etterhvert god erfaring med Skeid, både som kurs og konkurranse. Denne helga er jeg både banebygger og dommer (det blir flere dommere)
Jenny Gulbrandsen har mye erfaring med kjøring og unghest, og etterhvert en del erfaring i Skeid.
Vi har samarbeidet om arrangement og oppvisninger flere ganger, bl. NM for N/L, Starumsuka for de norske hesterasene, stevne på Stav, og diverse oppvisninger.
Kontaktperson Trude Langvad, 41191651, trude.langvad@gmail.com
Anna informasjon Lokallaget for N/L i Øst og Buskerud Dølahestlag samarbeider om å arrangere et større mesterskap i Skeid. Vi kaller det Østlandsmesterskapet, men det er åpent for alle hester av de særnorske rasene.
Mesterskapet vil etter planen gå over hele 3 dager, med fokus på unghester, leieklasse og tømmekjøringsklasse fredag, og ridning IG kjøring lørdag og søndag.
Vi søler dermed om støtte for 3 dager i utgangspunktet, men med forbehold om nok deltakere.
Starum er valgt som sted pga. gode oppstallingsforhold, og mange muligheter i terrenget der.
Planen er en lengre Skeidløype, der ekvipasjene får testet seg i ulike miljøer og på ulike oppgaver.
Vi satser stort, og håper dette settes pris på, og støttes av FU.

Velkommen til Fokus unghest!

Denne nettsiden er tenkt å være en ressurs for deg som driver eller vil drive med unghest. Unghest.no Vil fungere som en base med nyttig informasjon som bruk og hold av unghest. 

Unghest.no er resultatet av et samarbeid mellom Norges Fjordhestlag, Landslaget for dølehest og Landslaget for nordlandshest/ lyngshest. Bakgrunnen for prosjektet er behovet for å øke interessen for hold og bruk av unghest. Målet er å stimulere til økt aktivitet i lokallagene og tilby kunnskap om trygg trening av unghest. Dersom du vil lese mer om Unghestprosjektet, ta ein kikk til på menyen øverst på nettsiden.

På unghest.no vil du finne artikler om blant annet trening, fôring og stell av unghest, samt informasjon om kurs, utstillinger, tips til treningsprogram, råd om oppstallingsformer og andre ting.

Vil du at ditt lokallag skal arrangere unghestsamling/kurs? Ta kontakt med styret i ditt lokallag! For informasjon om ulike kursmoduler, og reglement for utbetaling av støtte, til kurs se i menyen øverst på siden. 

Dersom du vil gi ei tilbakemelding på nettsiden, eller dersom du har en ide til hva som burde ha vært her, send oss gjerne tips på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Norges fjordhestlag Landslaget for nordlandshest/lyngshestLandslaget for dølahest

 

 

Unghest.no er eit samarbeid mellom  Norges Fjordhestlag - Landslaget for Dølehest - Landslaget for Nordlandshest/ Lyngshest - Norsk hestesenter Webdesign: bbd.no  Nettløsning: Veir AS