KALENDER

 1. lør 17. okt 2020

  Glåmdal Dølahestlag

  • B2 - Miljøtrening
 2. lør 10. okt 2020

  Buskerud Dølahestlag

  • A2 - Tømmekjøring
 3. lør 03. okt 2020

  Voss Fjordhestlag

  • A1 - Temming
 4. lør 03. okt 2020

  Ottadalen

  • A3 - Innkjøring
 5. lør 03. okt 2020

  Sauda og Omland dølahestlag

  • A2 - Tømmekjøring
 6. søn 27. sep 2020

  Buskerud Dølahestlag

  • B1 - Skeid
Vis heile kalenderen

Gunnar Kurs

Lokallag Eid Fjordhestlag
Dato start 2019-11-15
Dato slutt 2019-11-16
Kurs A2 - Tømmekjøring
A3 - Innkjøring
B4 - Utstillingsforberedende kurs
Kursstad Norsk Fjordhestsenter
Instruktør/dommar Gunnar Bruland
Gunnar Bruland er utdanna køyreinstruktør fra Starum og har i tillegg fleire års konkurranse erfaring. Han har i tillegg fleire år våre kusk på utvida bruksprøver for fjordhest og dølahest. Gunnar har eit godt auge for å lese både hesten og eigar sitt kroppsspråk og jobbar konsekvent for at hesten og du skal vere trygg og avspent. Gunnar har ein svært god og pedagogisk måte å formidle sin kunnskap - han forteller ikkje kva du skal gjere men kvifor. Han passar difor godt til hestar og folk i alle aldersgrupper.Arr: Eid Fjordhestlag
Kontaktperson Linda Beate Svoren, 41929279, linda_svoren@hotmail.com
Anna informasjon Kurset er pr.no fullt. Men vi har venteliste :)

Velkommen til Fokus unghest!

Denne nettsiden er tenkt å være en ressurs for deg som driver eller vil drive med unghest. Unghest.no Vil fungere som en base med nyttig informasjon som bruk og hold av unghest. 

Unghest.no er resultatet av et samarbeid mellom Norges Fjordhestlag, Landslaget for dølehest og Landslaget for nordlandshest/ lyngshest. Bakgrunnen for prosjektet er behovet for å øke interessen for hold og bruk av unghest. Målet er å stimulere til økt aktivitet i lokallagene og tilby kunnskap om trygg trening av unghest. Dersom du vil lese mer om Unghestprosjektet, ta ein kikk til på menyen øverst på nettsiden.

På unghest.no vil du finne artikler om blant annet trening, fôring og stell av unghest, samt informasjon om kurs, utstillinger, tips til treningsprogram, råd om oppstallingsformer og andre ting.

Vil du at ditt lokallag skal arrangere unghestsamling/kurs? Ta kontakt med styret i ditt lokallag! For informasjon om ulike kursmoduler, og reglement for utbetaling av støtte, til kurs se i menyen øverst på siden. 

Dersom du vil gi ei tilbakemelding på nettsiden, eller dersom du har en ide til hva som burde ha vært her, send oss gjerne tips på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Norges fjordhestlag Landslaget for nordlandshest/lyngshestLandslaget for dølahest

 

 

Unghest.no er eit samarbeid mellom  Norges Fjordhestlag - Landslaget for Dølehest - Landslaget for Nordlandshest/ Lyngshest - Norsk hestesenter Webdesign: bbd.no  Nettløsning: Veir AS