KALENDER

 1. lør 19. sep 2020

  Glåmdal Dølahestlag

  • A3 - Innkjøring
 2. søn 07. jun 2020

  Glåmdal Dølahestlag

  • B1 - Skeid
 3. lør 06. jun 2020

  Alslaget for Lyngshest i Troms

  • A5 - Innridning
Vis heile kalenderen

Helgekurs med Martin Kjønsberg.

Lokallag Nordlandshest/lyngshest i midt norge
Dato start 2020-04-03
Kurs A0
Kursstad Langklopp fjellgård, Rennebu
Instruktør/dommar Martin Kjønsberg
Internasjonal kjøreinstruktør, kl 2
Sensor for kuskeprøver
Enbet, flerspann - driver med undervisning og bla turistkjøring.
Kontaktperson Ida Lauvsnes Fahsing, 90470760, idalauvsnes@msn.com
Anna informasjon Modul A0 er første del av i alt 3 moduler på samme helg /sted( A2 og A3)
vi er klar over at det ikke gis støtte til mer enn 2 moduler på en helg.
Blir 3 søknader for samme helg da det er ulike moduler.
Tidligere har Ingunn Djuplasti tatt seg av søknader for lokallaget i midt Norge, jeg har nå overtatt ansvaret for fokus unghestkurs for NL.

Velkommen til Fokus unghest!

Denne nettsiden er tenkt å være en ressurs for deg som driver eller vil drive med unghest. Unghest.no Vil fungere som en base med nyttig informasjon som bruk og hold av unghest. 

Unghest.no er resultatet av et samarbeid mellom Norges Fjordhestlag, Landslaget for dølehest og Landslaget for nordlandshest/ lyngshest. Bakgrunnen for prosjektet er behovet for å øke interessen for hold og bruk av unghest. Målet er å stimulere til økt aktivitet i lokallagene og tilby kunnskap om trygg trening av unghest. Dersom du vil lese mer om Unghestprosjektet, ta ein kikk til på menyen øverst på nettsiden.

På unghest.no vil du finne artikler om blant annet trening, fôring og stell av unghest, samt informasjon om kurs, utstillinger, tips til treningsprogram, råd om oppstallingsformer og andre ting.

Vil du at ditt lokallag skal arrangere unghestsamling/kurs? Ta kontakt med styret i ditt lokallag! For informasjon om ulike kursmoduler, og reglement for utbetaling av støtte, til kurs se i menyen øverst på siden. 

Dersom du vil gi ei tilbakemelding på nettsiden, eller dersom du har en ide til hva som burde ha vært her, send oss gjerne tips på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Norges fjordhestlag Landslaget for nordlandshest/lyngshestLandslaget for dølahest

 

 

Unghest.no er eit samarbeid mellom  Norges Fjordhestlag - Landslaget for Dølehest - Landslaget for Nordlandshest/ Lyngshest - Norsk hestesenter Webdesign: bbd.no  Nettløsning: Veir AS