KALENDER

 1. fre 20. nov 2020

  Kvinnherad Fjordhestlag

  • A2 - Tømmekjøring
  • A3 - Innkjøring
  • A5 - Innridning
  • B2 - Miljøtrening
 2. søn 15. nov 2020

  Indre Nordmør Fjordhestlag

  • A00 - Følkurs
 3. lør 14. nov 2020

  Midtre Nordfjord Fjordhestlag

  • A1 - Temming
  • A2 - Tømmekjøring
  • A3 - Innkjøring
  • B2 - Miljøtrening
 4. lør 07. nov 2020

  Ottadalen Dølahestlag

  • A0 - Grunnkurs for unghesteiere
 5. lør 07. nov 2020

  Østfold hesteavlsselskap og Østfold Fjordhestlag

  • A00 - Følkurs
Vis heile kalenderen

Kjøre-/tømmekjøringskurs

Lokallag Nordladshest/Lyngshest Østlandet
Dato start 2020-10-23
Dato slutt 2020-10-25
Kurs A3
Kursstad Hannestad Hestesport, Vestby
Instruktør/dommar Roger Haeselich
Roger er en erfaren instruktør, som vi har brukt mye. Vi har god erfaring med ham som instruktør. Roger er også spesielt god med forberedelsene unghesten skal gjennom før innkjøring, samt har gode rutiner og systemer og lære bort for en trygges mulig innkjøring av unghesten. Kursene er ikke bare rene kjørekurs, men tar for seg alle deler av et sunt hestehold; herunder lederskap, kommunikasjon, rammer, systematikk, fòring, tannrøkt, mønstring, lasting, tømkjøring dressur/gymnastikk og temming; preging, innkjøring og kjøring: oppdragskjøring, dressur, maraton og presisjon.
Kontaktperson Camilla Winterseth, 95912551, aktivitetost@gmail.com

Velkommen til Fokus unghest!

Denne nettsiden er tenkt å være en ressurs for deg som driver eller vil drive med unghest. Unghest.no Vil fungere som en base med nyttig informasjon som bruk og hold av unghest. 

Unghest.no er resultatet av et samarbeid mellom Norges Fjordhestlag, Landslaget for dølehest og Landslaget for nordlandshest/ lyngshest. Bakgrunnen for prosjektet er behovet for å øke interessen for hold og bruk av unghest. Målet er å stimulere til økt aktivitet i lokallagene og tilby kunnskap om trygg trening av unghest. Dersom du vil lese mer om Unghestprosjektet, ta ein kikk til på menyen øverst på nettsiden.

På unghest.no vil du finne artikler om blant annet trening, fôring og stell av unghest, samt informasjon om kurs, utstillinger, tips til treningsprogram, råd om oppstallingsformer og andre ting.

Vil du at ditt lokallag skal arrangere unghestsamling/kurs? Ta kontakt med styret i ditt lokallag! For informasjon om ulike kursmoduler, og reglement for utbetaling av støtte, til kurs se i menyen øverst på siden. 

Dersom du vil gi ei tilbakemelding på nettsiden, eller dersom du har en ide til hva som burde ha vært her, send oss gjerne tips på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Norges fjordhestlag Landslaget for nordlandshest/lyngshestLandslaget for dølahest

 

 

Unghest.no er eit samarbeid mellom  Norges Fjordhestlag - Landslaget for Dølehest - Landslaget for Nordlandshest/ Lyngshest - Norsk hestesenter Webdesign: bbd.no  Nettløsning: Veir AS