KALENDER

  1. fre 05. mar 2021

    Alslaget for Lyngshest i Troms

    • A5 - Innridning
  2. fre 05. feb 2021

    Nordladshest/Lyngshest Østlandet

    • A2 - Tømmekjøring
Vis heile kalenderen

Kjøre-/tømmekjøringskurs

Lokallag Nordladshest/Lyngshest Østlandet
Dato start 2021-02-05
Dato slutt 2021-02-07
Kurs A2
Kursstad Stall Kolstad, Nes på Hedemarken
Instruktør/dommar Roger Haeselich
Roger har lang erfaring som kusk og instruktør. Han er spesielt dyktig med behandling av unghest og arbeidet med og rundt tilvenning til vogn og innkjøring. Vi har svært god erfaring med å bruke ham på unghestkurs. Mer info på www.rhhest.no.
Kontaktperson Camilla Winterseth, 95912551, aktivitetost@gmail.com
Anna informasjon Teori fredag kveld, 2 x 30 min på lørdag og 2 x 30 min på søndag.

Velkommen til Fokus unghest!

Denne nettsiden er tenkt å være en ressurs for deg som driver eller vil drive med unghest. Unghest.no Vil fungere som en base med nyttig informasjon som bruk og hold av unghest. 

Unghest.no er resultatet av et samarbeid mellom Norges Fjordhestlag, Landslaget for dølehest og Landslaget for nordlandshest/ lyngshest. Bakgrunnen for prosjektet er behovet for å øke interessen for hold og bruk av unghest. Målet er å stimulere til økt aktivitet i lokallagene og tilby kunnskap om trygg trening av unghest. Dersom du vil lese mer om Unghestprosjektet, ta ein kikk til på menyen øverst på nettsiden.

På unghest.no vil du finne artikler om blant annet trening, fôring og stell av unghest, samt informasjon om kurs, utstillinger, tips til treningsprogram, råd om oppstallingsformer og andre ting.

Vil du at ditt lokallag skal arrangere unghestsamling/kurs? Ta kontakt med styret i ditt lokallag! For informasjon om ulike kursmoduler, og reglement for utbetaling av støtte, til kurs se i menyen øverst på siden. 

Dersom du vil gi ei tilbakemelding på nettsiden, eller dersom du har en ide til hva som burde ha vært her, send oss gjerne tips på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Norges fjordhestlag Landslaget for nordlandshest/lyngshestLandslaget for dølahest

 

 

Unghest.no er eit samarbeid mellom  Norges Fjordhestlag - Landslaget for Dølehest - Landslaget for Nordlandshest/ Lyngshest - Norsk hestesenter Webdesign: bbd.no  Nettløsning: Veir AS