KALENDER

 1. ons 07. apr 2021

  Trøndelag Fjordhestlag

  • A2 - Tømmekjøring
  • A3 - Innkjøring
 2. fre 05. mar 2021

  Alslaget for Lyngshest i Troms

  • A5 - Innridning
Vis heile kalenderen

Unghestkurs

Lokallag Trøndelag Fjordhestlag
Dato start 2021-04-07
Dato slutt 2021-05-05
Kurs A2 - Tømmekjøring
A3 - Innkjøring
Kursstad Stall Volhaugen
Instruktør/dommar Henriette Skjelbred
Henriette er utdannet kjøretrener og rideinstruktør fra Norsk Hestesenter. Hun er også Hestefaglærer og har vært lærer på hestelinja på Fjordane Folkehøgskole i 6 år og på Mære videregående skole en del år. Hun har også konkurrert på høgt nivå i kjøring tidligere,både med enpent og tospann, hun var på landslaget og ble plassert både i Nordisk og EM. Hun har nå drevet eget hestesenter med rideskole i 6 år og også hatt flere kurs i innkjøring. Hun har lang erfaring med unghester og er flink til å "lese" den enkelte hesten.
Kontaktperson Mimi Oust, 90696101, mimi.oust@gmail.com
Anna informasjon Vi ønsker å ha kurs 1 dag pr. uke for at deltagerne skal få god tid til å trene heime. Dette er etter ønske fra interesserte unghesteiere. Vi forventer deltagere med både åringer og 2-3-åringer og vil legge opp til individuell kursing av den enkelte hest.Det blir 1 økt pr. hest pr. kursdag, altså 5 økter totalt.

Velkommen til Fokus unghest!

Denne nettsiden er tenkt å være en ressurs for deg som driver eller vil drive med unghest. Unghest.no Vil fungere som en base med nyttig informasjon som bruk og hold av unghest. 

Unghest.no er resultatet av et samarbeid mellom Norges Fjordhestlag, Landslaget for dølehest og Landslaget for nordlandshest/ lyngshest. Bakgrunnen for prosjektet er behovet for å øke interessen for hold og bruk av unghest. Målet er å stimulere til økt aktivitet i lokallagene og tilby kunnskap om trygg trening av unghest. Dersom du vil lese mer om Unghestprosjektet, ta ein kikk til på menyen øverst på nettsiden.

På unghest.no vil du finne artikler om blant annet trening, fôring og stell av unghest, samt informasjon om kurs, utstillinger, tips til treningsprogram, råd om oppstallingsformer og andre ting.

Vil du at ditt lokallag skal arrangere unghestsamling/kurs? Ta kontakt med styret i ditt lokallag! For informasjon om ulike kursmoduler, og reglement for utbetaling av støtte, til kurs se i menyen øverst på siden. 

Dersom du vil gi ei tilbakemelding på nettsiden, eller dersom du har en ide til hva som burde ha vært her, send oss gjerne tips på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Norges fjordhestlag Landslaget for nordlandshest/lyngshestLandslaget for dølahest

 

 

Unghest.no er eit samarbeid mellom  Norges Fjordhestlag - Landslaget for Dølehest - Landslaget for Nordlandshest/ Lyngshest - Norsk hestesenter Webdesign: bbd.no  Nettløsning: Veir AS