KALENDER

 1. lør 30. okt 2021

  Ørsta og Volda Fjordhestlag

  • A00 - Følkurs
 2. søn 22. aug 2021

  Glåmdal Dølahestlag

  • B2 - Miljøtrening
 3. ons 11. aug 2021

  Alslaget for Lyngshest i Troms

  • A0 - Grunnkurs for unghesteiere
  • A3 - Innkjøring
Vis heile kalenderen

Kurs med Øyvind Landgraff

Lokallag Gudbrandsdal Dølahestlag
Dato start 2021-06-11
Dato slutt 2021-06-13
Kurs A2 - Tømmekjøring
B2 - Miljøtrening
Kursstad Venabustallen, Venabygdsfjellet
Instruktør/dommar Øyvind Landgraff
Erfaren instruktør som har holdt flere fokus unghest kurs tidligere.
Kontaktperson Ingeborg Victoria Vendelboe Myhre Tvete, 97899561, ingtvete@hotmail.com
Anna informasjon Kurset vil legges opp etter ekvipasjenes nivå og alle får individuell undervisning.
Kurset avholdes på Venabygdsfjellet, der det er tilgang på liten ridebane samt flere arenaer hvor hestene kan øve på ulike momenter som vann, skog, trafikk, andre dyr osv.
Det er mulig med oppstalling på spilt eller i paddock.
Mulighet for å leie hytte / rom for deltakere.

Velkommen til Fokus unghest!

Denne nettsiden er tenkt å være en ressurs for deg som driver eller vil drive med unghest. Unghest.no Vil fungere som en base med nyttig informasjon som bruk og hold av unghest. 

Unghest.no er resultatet av et samarbeid mellom Norges Fjordhestlag, Landslaget for dølehest og Landslaget for nordlandshest/ lyngshest. Bakgrunnen for prosjektet er behovet for å øke interessen for hold og bruk av unghest. Målet er å stimulere til økt aktivitet i lokallagene og tilby kunnskap om trygg trening av unghest. Dersom du vil lese mer om Unghestprosjektet, ta ein kikk til på menyen øverst på nettsiden.

På unghest.no vil du finne artikler om blant annet trening, fôring og stell av unghest, samt informasjon om kurs, utstillinger, tips til treningsprogram, råd om oppstallingsformer og andre ting.

Vil du at ditt lokallag skal arrangere unghestsamling/kurs? Ta kontakt med styret i ditt lokallag! For informasjon om ulike kursmoduler, og reglement for utbetaling av støtte, til kurs se i menyen øverst på siden. 

Dersom du vil gi ei tilbakemelding på nettsiden, eller dersom du har en ide til hva som burde ha vært her, send oss gjerne tips på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Norges fjordhestlag Landslaget for nordlandshest/lyngshestLandslaget for dølahest

 

 

Unghest.no er eit samarbeid mellom  Norges Fjordhestlag - Landslaget for Dølehest - Landslaget for Nordlandshest/ Lyngshest - Norsk hestesenter Webdesign: bbd.no  Nettløsning: Veir AS