KALENDER

 1. lør 05. nov 2022

  Hemnes og Rana Dølahestlag

  • A00 - Følkurs
  • B2 - Miljøtrening
 2. lør 29. okt 2022

  Glåmdal Dølahestlag

  • B2 - Miljøtrening
 3. lør 27. aug 2022

  Rogaland og Agder

  • B3 - Rekruttering
 4. lør 20. aug 2022

  Glåmdal Dølahestlag

  • B1 - Skeid
 5. lør 20. aug 2022

  Hemnes og Rana Dølahestlag

  • A3 - Innkjøring
Vis heile kalenderen

Tømmekjøring

Lokallag Aust-Agder Dølahestlag
Dato start 2022-06-18
Dato slutt 2022-06-19
Kurs A2
Kursstad Grimstad
Instruktør/dommar Øystein Lien
Øystein Lien (Dommer brukshest og mangeåring deltager og premiert/ vinner i brukshest, skogshest og pløying). Har kjørt inn hester, både egne og andres.

I tillegg:
Håkon Gulbrandsen (Mangeåring deltager og premiert/ vinner i brukshest, skogshest og pløying). Har tatt frem og kjørt inn flere egne og andres hester.
Frank Pedersen (Mangeåring deltager og premiert/ vinner i brukshest, skogshest og pløying). Har tatt frem og kjørt inn flere egne hester.
Kontaktperson Jenny Marie Gulbrandsen, 98460618, jennythejinxed@hotmail.com
Anna informasjon Kurset holdes i regi av Aust- Agder Dølahestlag og vi inviterer (A-)Agder Fjordhestlag til å delta. Utover dette vil plasser bli tilbudt andre, fortrinnsvis medlemmer av Agder kjøre- og ridelag (Foreningen Arbeidshesten).

På grunn av få medlemmer lokalt og vanskeligheter med å fulle opp en modul på en helg, så velger vi å holde tre moduler samme helg. Se tilsvarende søknader.

Lokaler er under avklaring, vil bli gitt info om snarest.

Velkommen til Fokus unghest!

Denne nettsiden er tenkt å være en ressurs for deg som driver eller vil drive med unghest. Unghest.no Vil fungere som en base med nyttig informasjon som bruk og hold av unghest. 

Unghest.no er resultatet av et samarbeid mellom Norges Fjordhestlag, Landslaget for dølehest og Landslaget for nordlandshest/ lyngshest. Bakgrunnen for prosjektet er behovet for å øke interessen for hold og bruk av unghest. Målet er å stimulere til økt aktivitet i lokallagene og tilby kunnskap om trygg trening av unghest. Dersom du vil lese mer om Unghestprosjektet, ta ein kikk til på menyen øverst på nettsiden.

På unghest.no vil du finne artikler om blant annet trening, fôring og stell av unghest, samt informasjon om kurs, utstillinger, tips til treningsprogram, råd om oppstallingsformer og andre ting.

Vil du at ditt lokallag skal arrangere unghestsamling/kurs? Ta kontakt med styret i ditt lokallag! For informasjon om ulike kursmoduler, og reglement for utbetaling av støtte, til kurs se i menyen øverst på siden. 

Dersom du vil gi ei tilbakemelding på nettsiden, eller dersom du har en ide til hva som burde ha vært her, send oss gjerne tips på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Norges fjordhestlag Landslaget for nordlandshest/lyngshestLandslaget for dølahest

 

 

Unghest.no er eit samarbeid mellom  Norges Fjordhestlag - Landslaget for Dølehest - Landslaget for Nordlandshest/ Lyngshest - Norsk hestesenter Webdesign: bbd.no  Nettløsning: Veir AS